Leony Roobeek

Voeding is je medicijn!

Verhoogde bloedsuikers?
Hoge bloeddruk?
Steeds zwaarder?

Wat zeggen anderen?

Testimonials

Na jarenlang veel gedokterd te hebben met PDS en een regelmatig ontstoken divertikel, waardoor ik altijd met buikpijn liep ben ik ten einde raad via de huisarts naar Leony gegaan. Daar ging een wereld voor mij open, Leony luisterde naar mijn problemen en gaf mij het FODMAP dieet mee.

Daar ben ik mee aan de slag gegaan en na een week merkte ik al verschil. Nu, vier maanden verder gaat het heel goed, geen buikpijn meer, meer energie en mijn buik is gewoon rustig, iets wat ik jaren niet meer heb gehad!! Dank je wel Leony, ik ben nu een heel blij mens!!

Joyce Verhoeven

 

Ik had overgewicht en ik was net gediagnosticeerd met diabetes. Ik wilde graag een natuurlijke levenswijze hebben. Leony heeft mij met Paleo de goede kant gewezen. Leony beantwoordt graag de vragen en legt goed uit wat nu hoort op bij een natuurlijke leefstijl. Deze ondersteuning had ik hard nodig.
Inmiddels ben in ik in dik een half jaar 10 kilo afgevallen. Ik eet volgens het Paleo dieet ( Hoe wel ik het zelf geen dieet wil noemen, maar meer een leefstijl) en ik sport zeer regelmatig. Door de combinatie van sporten en gezond eten voel ik mij stukken beter. Ik heb energie voor 10 gekregen en geen middagdipjes meer. En het mooiste is dat ik binnen dit half jaar in de goede waardes zit wat betreft mijn diabetes. Zonder medicijnen. Het kost mij nu dan ook totaal geen moeite meer.
Eigenlijk ben ik stiekem best wel trots op mijzelf.

Lisette


Mijn ervaring met Leony Roobeek is super. Voordat ik bij haar kwam had ik alle mogelijke diëten gevolgd.  Volgens mij is er geen dieet wat ik niet ken. Op advies van de huisarts ging ik op zoek naar een diëtiste en op advies van mijn dochter, een moleculaire diëtiste. Zo kwam ik terecht bij Leony.

Allereerst werd me DUIDELIJK uitgelegd wat haar dieet inhield. Dieet, nee dat is het niet, een andere manier van leven. Heel beeldend heeft ze me uitgelegd wat er in ons lichaam gebeurt, hierdoor begrijp je beter waarom je iets niet moet of juist wel moet eten.

Ik ben nu 6 weken bezig en inmiddels 5 kilo lichter. En het aller-, aller belangrijkste: ik voel me super !!!!
Energie voor tien, heb veel minder klachten, en vooral ik voel me blij.
Ik ga nog even door, want ik heb nog 10 kilo te gaan. Ook dat gaat zeker lukken.
Want mijn stijl van leven nu, bevalt me prima.

Wilma Romijnders.

Voeding isje medicijn

Adres

Zevendreef 3081
6605 VB Wijchen

tel: 024-6421766

 bereikbaar:
van maandag -vrijdag
van 9.00-17.00 uur

Volg ons

   

Contact

    Math Captcha 8 + 2 =