Leony Roobeek

Voeding is je medicijn!

Verhoogde bloedsuikers?
Hoge bloeddruk?
Steeds zwaarder?

over Leony

Mensen inspireren en motiveren dat is mijn vak! Ik help mensen met gezondheidsklachten gezonder te eten. Dat is een uitdaging iedere keer opnieuw. Groot is het gevoel van voldoening als mensen gezondheidswinst bemerken:  meer energie, beter slapen, minder klachten, kortom: grip op hun gezondheid. Daar doe ik het voor!    Neem jij ook liever zelf de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid?

Opleiding

Na mijn HBO opleiding Voeding en Diëtetiek  heb ik een aantal jaren in het Westfries Gasthuis in Hoorn gewerkt. Daarna heb ik mijn eigen praktijk in Wijchen gevestigd. Door het volgen van tal van cursussen en opleidingen heb ik mijn kennis steeds verder uitgebreid.  Mijn beste investering haalde ik uit de orthomoleculaire basisopleiding volgens klinische PNI, door Natura Foundation opleidingen. Hier leerde ik met andere ogen naar voeding en beweging te kijken.

Orthomoleculaire opleiding volgens klinische PNI

De evolutie heeft ons veel geleerd over voeding, beweging, sociaal gedrag en heel veel andere factoren hebben ons gemaakt tot wie we zijn. Waar gaat het dan mis en ontstaan er welvaartziektes? Depressie, Diabetes, Burn-out: het zijn allemaal verschillende aandoeningen. De oorzaak ligt echter altijd in het conflict tussen de mens en zijn leefomgeving. Oervoeding is wat onze verre voorouders aten.  Maar niet alles is zo maar uit de natuur te halen. Om alle stofjes binnen te krijgen zijn vaak orthomolecualire  aanvullingen nodig. Met deze adviezen zorg je niet alleen voor een beter doorvoed lichaam, maar ook voor een veerkrachtige geest. Meer weerstand en een grotere stressbestendigheid.

Voorwaarde scheppen voor genezing

Ik kan jou helpen door eerst de periode in kaart  te brengen die aan je klachten vooraf gegaan is. Daarbij komen zaken aan bod als:  je klachten, eventuele medicatie,  je bewegingspatroon en je huidige eetgewoonten. Kortom we maken een ‘film’ van het ontstaan van je klachten. En in die film ligt de oplossing. Ons lichaam beschikt over een groot zelfgenezend vermogen en wij moeten de voorwaarden scheppen om te kunnen genezen.

 


In de verandering ligt de oplossing en de kleinste verandering maakt het grootste verschil.


Voeding isje medicijn

Adres

Zevendreef 3081
6605 VB Wijchen

tel: 024-6421766

 bereikbaar:
van maandag -vrijdag
van 9.00-17.00 uur

Volg ons

   

Contact

    Math Captcha + 36 = 39