Leony Roobeek

Voeding is je medicijn!

Verhoogde bloedsuikers?
Hoge bloeddruk?
Steeds zwaarder?

Gegrilde pompoen met burrata en rucola

De pompoen grill je in het grill-ijzer en dat is heel makkelijk. Binnen no-time is de pompoen lekker zacht. Met de zachte burrata, pittige rucola en zoete balsamico is dit echt een win-win.

Ingrediënten  
1/2 pompoen
1 bol burrata
2 flinke handen rucola
Balsamico crème
Zout en peper naar smaak
Olijfolie

Bereiding
Snijd de pompoen in schijfjes. Het makkelijkste is om de pompoen eerst te halveren en vervolgens in plakken te snijden.
Verwarm het grill-ijzer en smeer de pompoenplakjes in met wat olijfolie.
Grill de pompoen gaar. Dit duurde in ons ijzer ongeveer 10 minuutjes. Houd het goed in de gaten en prik af en toe in de pompoen om te checken of deze al zacht is.
Verdeel de rucola over een bord en leg hierover heen de plakken pompoen.

Leg de bol burrata op de pompoen en knijp wat balsamico crème over het geheel heen.

Voeding isje medicijn

Adres

Zevendreef 3081
6605 VB Wijchen

tel: 024-6421766

 bereikbaar:
van maandag -vrijdag
van 9.00-17.00 uur

Volg ons

   

Contact

Math Captcha + 35 = 39